Vidd netre velünk a vállalkozásod!

SimplePay csatlakozás – egyszerűen, online

Egyre többen vásárolnak online: egy friss kutatás szerint a magyar lakosság 85%-a legalább hetente egyszer rendelt a neten keresztül az elmúlt időszakban.[1] Az online vásárlási folyamatot teszi felhasználóbarátabbá és gördülékenyebbé a SimplePay online fizetési megoldásaival.

Miért a SimplePay?

Online szerződéskötés: nincs szükség személyes egyeztetésre, az automatizált csatlakozási folyamatot követően rövid időn belül már elérhetővé válhat a teljes SimplePay fizetési paletta.

A vásárló kezében a döntés: legyen szó hagyományos kártyás fizetésről, mentett kártyás fizetésről vagy az azonnali utalásra épülő Instant transzfer megoldásról, segítségünkkel a vásárló döntheti el, hogy számára mi a legkényelmesebb

Innováció: folyamatosan azon dolgozunk, hogy a vásárlói igényekre reagálva minél jobb ügyfélélményt nyújtó új fizetési megoldásokat kínáljunk

A Simple ökoszisztéma: már több mint 2 millió felhasználó erősítette meg a Simple-fiókját, egyre többen nyitottak tehát a kényelmes, mentett kártyás fizetési opcióra, akik így a kártyaadataik újabb és újabb begépelése nélkül tudnak fizetni a SimplePay-t használó webshopokban.

 

Tudásbázis

Nézd vissza webináriumunkat, ha kíváncsi vagy rá, mi mindenre lehet szükséged ahhoz, hogy sikerre vidd a vállalkozásod. Különböző, webshop-üzemeltetőket érintő területek szakértőit gyűjtöttük össze, hogy segítsenek, így hasznos információkkal gazdagodhatsz többek között a marketing, a jogi vagy éppen a logisztikai kérdésekben.

[1] Reacty Digital éves lakossági kutatás, 2021. március