Kereskedőknek

Innovatív és okoseszköz-alapú vásárlási megoldások

Készpénzmentes fizetési megoldások

Egy friss kutatás szerint a magyar lakosság 85%-a legalább hetente egyszer vásárolt online az elmúlt időszakban.1 Rájuk, és kereskedő partnereinkre gondolva kínálunk innovatív fizetési megoldásokat.

Gördülékeny, online csatlakozás, biztonságos fizetési rendszer

Online szerződéskötés: automatizált csatlakozási folyamatot követően rövid időn belül már elérhetővé válhat a teljes SimplePay fizetési paletta webshopjában.

Adja a vásárló kezébe a döntést: legyen szó hagyományos vagy mentett kártyás fizetésről, esetleg az azonnali utalásra épülő Instant transzfer megoldásról.

Innováció és naprakész megoldások: folyamatosan azon dolgozunk, hogy a vásárlói és a kereskedő partnereink igényeire reagálva minél jobb ügyfélélményt nyújtó fizetési megoldásokat kínáljunk.

Csatlakozzon Ön is a Simple ökoszisztémához! Már több mint 2,5 millió felhasználó erősítette meg a Simple-fiókját, egyre többen nyitottak tehát a kényelmes, mentett kártyás fizetési opcióra, akik így a kártyaadataik újabb és újabb begépelése nélkül tudnak fizetni a SimplePay-t használó webshopokban.

Integráció saját fejlesztéssel vagy akár anélkül: technikai partnereinken2 keresztül is elérhetők a megoldásaink, így néhány kattintással aktiválhatók. Egyedi fejlesztésű megoldásokat használó kereskedőknek is biztosítunk műszaki támogatást.

Sokoldalú adminisztrátori felület: valós idejű tranzakciókövetés, visszatérítések kezelése, részletes analitika és riportexportálási lehetőség, jutalékszámlák letöltése akár visszamenőlegesen is.

csatlakozás

Milyen fizetési megoldások válnak elérhetővé vásárlóinak, ha a SimplePay fizetési rendszerét választja?

 

csatlakozás

Csatlakozás folyamata

Ajánlatkéréshez kérjük, kattintson a csatlakozás gombra és kezdje meg az online szerződéskötési folyamatot!

csatlakozás

Amennyiben kérdései lennének a szerződéskötéssel, árazással, technikai vagy pénzügyi részletekkel kapcsolatban, további információkat a Gyakori kérdések menüpont alatt talál.

GYIK

1 Reacty Digital éves lakossági kutatás, 2021. március
2 Érdeklődjön webáruház-szolgáltatójánál, partnereink listáját a Dokumentáció menüpont alatt találja